Naše produkty

Naše knižní portfolio aktuálně obsahuje více než 14 000 titulů s každoročním přírůstkem okolo 1 500 vědeckých knih jen v rámci vlastní akvizice. Literaturu, kterou máme k dispozici v České republice a na Slovensku jsme pečlivě vybírali na základě doporučení od zástupců zahraničních vydavatelství s informacemi o tom, které knihy jsou v zemích střední a východní Evropy úspěšné, abychom se co nejvíce přiblížili našim podmínkám.

Většina literatury, kterou si vybíráme zkoumá ty nejaktuálnější otázky na světě, od problémů světové globalizace, nových vědeckých výsledků a faktů v přírodních vědách, přes aktuální léčbu v mnoha oblastech lékařství až po historické bádání a filozofování od světoznámých vědců a odborníků. Naše knihy denně obohacují desítky studentů, výzkumných pracovníků a učitelů, lékařů, obchodníků a nakonec i představitelů vládních institucí a různých organizací a firem.

Zaměřujeme se především na věcnou literaturu v podobě vědeckých textů, příspěvků z konferencí, monografií, učebnic, příruček, encyklopedií, slovníků, čili všechny naučné texty, které nám poskytují objektivní informace v různých oblastech našeho života.

Snažíme se vyhovět různým požadavkům ze strany klienta k zajištění odborných knih a někdy jsou natolik specifické, že sami nikdy nevíme jak to nakonec dopadne, ale vždy to úspěšně skončí a klient je spokojený, i když čekal delší dobu.