Nilva K Sakmoura, Rob Gous, Ilias Kyriazakis, L Hauschild - Nutritional Modelling for Pigs and Poultry
-10%

Nutritional Modelling for Pigs and Poultry

Nilva K Sakmoura, Rob Gous, Ilias Kyriazakis, L Hauschild

ISBN: 9781780644110
Vydavatelství: CABI International
Rok vydání: 2014
Vazba: Hardback
Počet stran: 318
Dostupnost: Na objednávku

Původní cena: 3 511 Kč
Výstavní cena: 3 160 Kč(t.j. po slevě 10%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 95 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
Modelling is a useful tool for decision making in complex agro-industrial scenarios.  Containing a selection of the papers presented at the International Symposium of Modelling in Pig and Poultry Production 2013, this book brings together the best and most recent academic work on modelling in the pig and poultry industry, with a particular emphasis on nutrition. It reviews basic modelling concepts, descriptions and applications of production models and new methods and approaches in modelling.