Nutritional Modelling for Pigs and Poultry
Nilva K Sakmoura, Rob Gous, Ilias Kyriazakis, L Hauschild
ISBN: 9781780644110
Vydavatelství: CABI International
Rok vydání: 2014
Vazba: Hardback
Počet stran: 318
Původní cena: 3 511 Kč
Výstavní cena:
3 160 Kč(t.j. po slevě 10%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 95 GBP
Nárok na
dopravu zdarma
Termín dodání na naši pobočku v Brně je přibližně 3-4 týdny.
Modelling is a useful tool for decision making in complex agro-industrial scenarios. Containing a selection of the papers presented at the International Symposium of Modelling in Pig and Poultry Production 2013, this book brings together the best and most recent academic work on modelling in the pig and poultry industry, with a particular emphasis on nutrition. It reviews basic modelling concepts, descriptions and applications of production models and new methods and approaches in modelling.