Rui M. S. Cruz,Igor Khmelinskii,Margarida Vieira - Methods in Food Analysis
-15%

Methods in Food Analysis

Rui M. S. Cruz,Igor Khmelinskii,Margarida Vieira

ISBN: 9781482231953
Vydavatelství: Taylor & Francis
Rok vydání: 2014
Vazba: Hardback
Počet stran: 250
Dostupnost: Na objednávku

Původní cena: 4 160 Kč
Výstavní cena: 3 536 Kč(t.j. po slevě 15%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 103 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
This book reviews methods of analysis and detection in the area of food science and technology. Each chapter deals with determination/quantification analyses of quality parameters in food, covering topics such as lipids, color, texture, and rheological properties in different food products. The book focuses on the most common methods of analysis, presenting methodologies for specific work conditions. It provides a reference for food engineers and researchers working in the area of food science and technology as well as undergraduate and postgraduate students.

Přehled výstav, na kterých byl titul prezentován: