Richard L. Doty - Handbook of Olfaction and Gustation
-20%

Handbook of Olfaction and Gustation

Richard L. Doty

ISBN: 9781118139226
Vydavatelství: Wiley
Rok vydání: 2015
Vazba: Hardback
Počet stran: 1240
Dostupnost: Skladem

Původní cena: 11 225 Kč
Výstavní cena: 8 980 Kč(t.j. po slevě 20%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 267 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
The largest collection of basic, clinical, and applied knowledge on the chemical senses ever compiled in one volume, the third edition of  Handbook of Olfaction and Gustation encompass recent developments in all fields of chemosensory science, particularly the most recent advances in neurobiology, neuroscience, molecular biology, and modern functional imaging techniques. Divided into five main sections, the text covers the senses of smell and taste as well as sensory integration, industrial applications, and other chemosensory systems. This is essential reading for clinicians and academic researchers interested in basic and applied chemosensory perception.

Přehled výstav, na kterých byl titul prezentován: