Heldman - Encyclopedia of Biotechnology in Agriculture and Food (Print)
-15%

Encyclopedia of Biotechnology in Agriculture and Food (Print)

Heldman

ISBN: 9780849350276
Vydavatelství: CRC Press
Rok vydání: 2010
Vazba: Hardback
Počet stran: 786
Dostupnost: Na objednávku

Původní cena: 13 033 Kč
Výstavní cena: 11 078 Kč(t.j. po slevě 15%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 310 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
Focusing on the science and applications of molecular biology to agriculture and foods, this encyclopedia describes the new tools for use in the production of raw agricultural materials and the manufacturing of food products. Two hundred entries cover areas such as cloned animals, genetically modified and drought-resistant plants, biodiversity, and nutritionally enhanced foods. It explores media coverage of biotechnology, associated governmental regulations, consumer acceptance, and environmental issues. Illustrations and comprehensive references complement the text. This reference is also available in an online format.

Přehled výstav, na kterých byl titul prezentován: