Encyclopedia of Food Grains, 4 Volume Set
Colin W Wrigley
ISBN: 9780123944375
Vydavatelství: Academic Press
Rok vydání: 2016
Vydání: 2nd Edition
Vazba: Hardback
Kategorie: MRW
Počet stran: 1900
Původní cena: 73 731 Kč
Výstavní cena:
58 985 Kč(t.j. po slevě 20%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 1669 GBP
Cena se může lišit v závislosti na změně katalogové ceny dané vydavatelstvím
Nárok na
dopravu zdarma
Termín dodání na naši pobočku v Brně je přibližně 3-4 týdny.
The Encyclopedia of Grain Science is an in-depth and authoritative reference covering all areas of grain science. Coverage includes everything from the genetics of grains to the commercial, economic and social aspects of this important food source. Also covered are the biology and chemistry of grains, the applied aspects of grain production and the processing of grains into various food and beverage products. With the paramount role of cereals as a global food source, this Encyclopedia is sure to become the standard reference work in the field of science.nnAlso available online via ScienceDirect – featuring extensive browsing, searching, and internal cross-referencing between articles in the work, plus dynamic linking to journal articles and abstract databases, making navigation flexible and easy.