Datum:15.11.2005 - 16.11.2005
Místo konání:Študovňa periodík
Slovenskej poľnohospodárskej knižnice,
Tr. Andreja Hlinku 2, Nitra
Informace:výstavná zľava
Poznámka:utorok: od 11,00 h do 18,00 h
streda: od 08,30 h do 16,00 h
1. Autor | Název titulu | Vydavatelství | Rok | Cena | |
---|---|---|---|---|---|
Plender J. | Going off the Rails Global Capital and the Crisis of Legitimacy | Wiley | 2003 | Na vyžádání | |
Andersen L.E. | The Dynamics of Deforestation and Economic Growth in the Brazilian Amazon | Cambridge UP | 2003 | Na vyžádání | |
Buchanan | Biochemistry and Molecular Biology Plants | Wiley | 2004 | Na vyžádání | |
Krech S. | Encyclopedia of World Environmental History, 3 Vol. Set | Routledge | 2003 | Na vyžádání | |
Akers | Lactation and the Mammary Gland | Blackwell Science | 2002 | Na vyžádání | |
Parasuraman | Marketing Research | Houghton Mifflin | 2004 | Na vyžádání | |
Choudhry M. | Fixed Income Markets | Wiley | 2004 | Na vyžádání | |
Wink D. J. | Working with Chemistry | Palgrave | 2005 | Na vyžádání | |
Tanford Ch. | Nature´s Robots: A History of Proteins | Oxford UP | 2003 | Na vyžádání | |
Barnard Ch. | Animal Behaviour | Prentice Hall | 2004 | Na vyžádání | |
Wong L. | Practical Bioinformatician | World Scientific | 2004 | Na vyžádání | |
Liljas A. | Structural Aspects of Protein Synthesis | World Scientific | 2004 | Na vyžádání | |
Togo H. | Advanced Free Radical Reactions for Organic Synthesis | Elsevier | 2004 | Na vyžádání | |
Hamilton R.W. | The Art of Rice | UCLA | 2003 | Na vyžádání | |
Taylor M. E. | Introduction to Glycobiology | Oxford UP | 2004 | Na vyžádání | |
Ahvenainen R. | Novel Food Packaging Techniques | Woodhead Publ. | 2003 | Na vyžádání | |
Baigrie B. | Taints and Off-Flavours in Foods | Woodhead Publ. | 2003 | Na vyžádání | |
Teeri | Carbohydrate Bioengineering | RSC | 2002 | Na vyžádání | |
Jensen | Encyclopedia of Meat Sciences, 3 Vol. Set | Elsevier | 2004 | Na vyžádání | |
Mathews J.A. | The Encyclopaedic Dictionary of Environmental Change | Arnold | 2001 | Na vyžádání |
Tweet