Wiley E-Text, E-book, ePub

V tomto článku naleznete stručné informace o možnosti zakoupení jakýchkoli elektronických zdrojů z vydavatelství Wiley. Elektronické publikace nabízí vydavatelství ve třech různých verzích a těmi jsou E-Text, E-Book a ePub a jaký je mezi nimi rozdíl?

Wiley E-texty jsou vytvořeny VitalSource technologií:
Pokud si zakoupíte tento formát, dostanete od nás přístup k zakoupené publikaci, abyste mohli publikaci používat online nebo si ji jednoduše stáhnout. E-Text získáte do trvalého vlastnictví a budete mít k němu neomezený přístup s možností stažení na libovolné zařízení dle vašeho výběru. Obecně je možné stáhnout si Wiley E-Text na dvě zařízení, které jsou propojeny s vámi vytvořeným účtem.

Wiley e-booky:
Pokud si zakoupíte elektronickou publikaci, tuto dostanete ve formátu PDF. Pokud si ji chcete stáhnout a číst ji, musíte si nainstalovat Adobe Digital Editions na vašem počítači. Elektronické knihy podléhají DRM ochraně, což znamená pro vás tolik, že k zakoupené knize budete mít přístup pouze vy.

Další možnou verzí E-Book je ePUB:
Tato publikace je totéž jako klasický E-Book, akorát má jiný formát. Záleží jen na zařízení, které chcete použít. Po zakoupení této verze si můžete soubor stáhnout 4 krát na různých počítačích.

Pokud byste si zakoupili jakoukoliv z těchto publikací, zašleme vám přístupový kód, díky kterému se ke své publikaci dostanete. Žádnou z těchto knih však není možné vrátit.

Pokud byste měli zájem o nějakou z nich, navštivte stránku vydavatelství www.wiley.com, kde najdete širokou nabídku těchto titulů. S požadavkem o cenovou nabídku se pak můžete obrátit na nás.