Pedro Adrián Aredes Fernández,María José Rodriguez Vaquero,Gisselle Raquel Apud,María Gilda Stivala - Bioactive Compounds in Wine: Recent Advances & Perspectives
-15%

Bioactive Compounds in Wine: Recent Advances & Perspectives

Pedro Adrián Aredes Fernández,María José Rodriguez Vaquero,Gisselle Raquel Apud,María Gilda Stivala

ISBN: 9781634827652
Vydavatelství: Gazelle Book Services
Rok vydání: 2015
Vazba: Hardback
Počet stran: 106
Dostupnost: Na objednávku

Původní cena: 3 925 Kč
Výstavní cena: 3 336 Kč(t.j. po slevě 15%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 91.99 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
This book addresses the role of bioactive compounds in wine and their beneficial or harmful effects on human health. The presence of bioactive compounds in wine is related to several factors like grape varieties, agroecological conditions of vineyards (te

Příbuzné oblasti