Von Wright A. - Lactic Acid Bacteria
-15%

Lactic Acid Bacteria

Von Wright A.

ISBN: 9781439836774
Vydavatelství: CRC Press
Rok vydání: 2011
Vydání: 4th Edition
Vazba: Hardback
Počet stran: 800
Dostupnost: Na objednávku

Původní cena: 6 348 Kč
Výstavní cena: 5 396 Kč(t.j. po slevě 15%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 151 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
Lactic acid-producing fermentation has long been used to improve perishable foods. Since the publication of the third edition of this volume, substantial progress has been made in a number of areas of research. The fourth edition covers all the basic and applied aspects of lactic acid bacteria and bifidobacteria. Topics discussed include revised taxonomy, new discoveries related to the mechanisms of lactic acid bacterial metabolism and function, an improved mechanistic understanding of probiotic functioning, applications in food and feed preparation, health properties of lactic acid bacteria, and the regulatory framework related to safety and efficacy.

Přehled výstav, na kterých byl titul prezentován: