Fernanda Mozzi,Rául R. Raya,Graciela M. Vignolo - Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications
-15%

Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications

Fernanda Mozzi,Rául R. Raya,Graciela M. Vignolo

ISBN: 9781118868409
Vydavatelství: Wiley
Rok vydání: 2015
Vazba: Hardback
Počet stran: 392
Dostupnost: Na objednávku

Původní cena: 5 418 Kč
Výstavní cena: 4 605 Kč(t.j. po slevě 15%)
(Cena je uvedena včetně 10% DPH)
Katalogová cena: 130 GBP

Nárok na dopravu zdarma
Přidat do wishlistu
Zpět Tisknout
Koupit
Lactic acid bacteria (LAB) have historically been used as starter cultures for the production of fermented foods, especially dairy products. Over recent years, new areas have had a strong impact on LAB studies: the application of omics tools; the st

Příbuzné oblasti