Potravinářské technologie
25.05.2016 - 31.07.2016
Tato virtuální výstava vám nabízí přehled všech důležitých titulů, které vyšly v oblasti potravinářských technologií a biotechnologií.
Nechte se svést 15% slevami.
Tato virtuální výstava vám nabízí přehled všech důležitých titulů, které vyšly v oblasti potravinářských technologií a biotechnologií.
Nechte se svést 15% slevami.
Tweet
Advances in Fermented Foods and Beverages
W Holzapfel
Woodhead Publishing
W Holzapfel
Woodhead Publishing
Přidat do wishlistu:
Advances in Food Biotechnology
Ravishankar Rai V
Wiley
Ravishankar Rai V
Wiley
Přidat do wishlistu:
Advances in Probiotic Technology
Petra Foerst,Chalat Santivarangkna
Taylor & Francis
Petra Foerst,Chalat Santivarangkna
Taylor & Francis
Přidat do wishlistu:
Applied Microbiology
Saxena
Springer
Saxena
Springer
Přidat do wishlistu:
Aquaculture Nutrition: Gut Health, Probiotics and Prebiotics
Daniel L. Merrifield,Einar Ringo
Wiley
Daniel L. Merrifield,Einar Ringo
Wiley
Přidat do wishlistu:
Beneficial Microorganisms in Food and Nutraceuticals
Liong
Springer
Liong
Springer
Přidat do wishlistu:
Bioactive Compounds in Wine: Recent Advances & Perspectives
Pedro Adrián Aredes Fernández,MarĂa JosĂ© Rodriguez Vaquero,Gisselle Raquel Apud,MarĂa Gilda Stivala
Gazelle Book Services
Pedro Adrián Aredes Fernández,MarĂa JosĂ© Rodriguez Vaquero,Gisselle Raquel Apud,MarĂa Gilda Stivala
Gazelle Book Services
Přidat do wishlistu:
Biochemistry of Beer Fermentation
Pires Eduardo
Springer
Pires Eduardo
Springer
Přidat do wishlistu:
Biotechnology in Flavor Production
Daphna Havkin–Frenkel,Nativ Dudai
Wiley
Daphna Havkin–Frenkel,Nativ Dudai
Wiley
Přidat do wishlistu:
Biotechnology of Lactic Acid Bacteria: Novel Applications
Fernanda Mozzi,Rául R. Raya,Graciela M. Vignolo
Wiley
Fernanda Mozzi,Rául R. Raya,Graciela M. Vignolo
Wiley
Přidat do wishlistu:
Bread and Its Fortification: Nutrition and Health Benefits
Cristina M. Rosell,Joanna Bajerska,Aly F. El Sheikha
Taylor & Francis
Cristina M. Rosell,Joanna Bajerska,Aly F. El Sheikha
Taylor & Francis
Přidat do wishlistu:
Cheese and Microbes
Catherine W. Donnelly
Taylor & Francis
Catherine W. Donnelly
Taylor & Francis
Přidat do wishlistu:
Chemistry and Technology of Soft Drinks and Fruit Juices
Philip R. Ashurst
Wiley
Philip R. Ashurst
Wiley
Přidat do wishlistu:
Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
Ettore Baglio
Springer
Ettore Baglio
Springer
Přidat do wishlistu:
Chocolate Science and Technology
Emmanuel Ohene Afoakwa
Wiley
Emmanuel Ohene Afoakwa
Wiley
Přidat do wishlistu:
Chocolate: Cocoa Byproducts Technology, Rheology, Styling & Nutrition
Elevina Perez Sira
Gazelle Book Services
Elevina Perez Sira
Gazelle Book Services
Přidat do wishlistu:
Clinical Microbiology Procedures Handbook
Amy L. Leber
Taylor & Francis
Amy L. Leber
Taylor & Francis
Přidat do wishlistu:
Dairy Microbiology: A Practical Approach
Photis Papademas
Taylor & Francis
Photis Papademas
Taylor & Francis
Přidat do wishlistu:
Dairy Processing and Quality Assurance
Ramesh C. Chandan,Arun Kilara,Nagendra P. Shah
Wiley
Ramesh C. Chandan,Arun Kilara,Nagendra P. Shah
Wiley
Přidat do wishlistu: